Adresa locului de munca
|
Simon, Bran
|
Felul muncii (functia/ meseria)
|
- Barmani
- Ospatari
- Bucatari
- Receptioneri
|
Descrierea posturilor (Responsabilitati, Atributii)
|
Barman
- Preluare si efectuare comenzi bauturi
- Efectuarea inventarului si stocului zilnic
- Orice alte sarcini relevante postului
|
Ospatar
- Preluare comenzi si realizare activitate de servire conform standardelor
- Orice alte sarcini relevante postului
|
|
Bucatar
- Pregatirea preparatelor din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare
- Orice sarcini relevante postului
|
|
Receptioner
- Asigura pastrarea registrului unic de intrari/ iesiri al hotelului
- Asigura activitatea de telefonie centrala a organizatiei
- Ofera informatii clientilor hotelului
- Orice alte sarcini relevante postului
|
|
Cetatenii acceptate
|
Romana
|
Numarul de posturi vacante pentru fiecare pozitie in parte
|
Barman
1-5 pozitii vacante
|
Ospatar
1-5 pozitii vacante
|
|
Bucatar
1-5 pozitii vacante
|
|
Receptioner
1-5 pozitii vacante
|
|
Locatia inregistrarii contractelor de munca
|
Toate contractele de angajare vor fi inregistrate in termenul legal, la autoritatile romane
|
Criteriile angajatorului legate de gen
|
Femei, barbati
|
Criteriile angajatorului referitoare la varsta
|
Barman, Ospatar
22-45 ani
|
Bucatar
25-45 ani
|
|
Receptioner
18-45 ani
|
|
Personalitate preferata
|
Forma fizica buna, apt de munca, comunicativ, dinamic, muncitor, lucru in echipa
|
Experienta necesara
|
Posturile nu necesita experienta anterioara, insa candidatii cu experienta vor avea un avantaj la selectie
|
Calificare necesara
|
Detinerea unei diplome in domeniul turismului/ alimentatiei reprezinta un avantaj
|
Cerinte referitoare la nivelul de limba straina
|
Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational constituie un avantaj la selectie
|
Permis de conducere necesar
|
Nu se solicita
|
Remunerare pe ora/ pe luna si data salariala pentru fiecare post
|
Barman
De la 1.000 RON/ luna net
|
Ospatar/ Receptioner
De la 1.200 RON/ luna net
|
|
Bucatar
De la 2.000 RON/ luna net
|
|
Salariul este platit lunar, in data de 15 a fiecarei luni pentru luna precedenta
|
|
Acordare bonusuri
|
Nu
|
Ore suplimentare
|
Nu se presteaza ore suplimentare
|
Sporuri/ indemnizatii/ alte adaosuri
|
Nu
|
Cazuri in care se fac retineri salariale
|
Conform Codului Muncii, republicat si actualizat prin Legea nr. 12/ 2015
|
Programul de lucru
|
Barman/ Ospatar/ Bucatar
8 ore/ zi
5 zile lucratoare/ sapt
2 zile repaos/ sapt
|
Receptioner
24 de ore lucratoare cu 48 de ore libere
|
|
Pt. toate posturile exista posibilitatea de lucru in ture, inclusiv in weekend
|
|
Tipul si durata contractului de munca, conditiile de muncă, de incetare a contractului de munca
|
Contract individual de munca, cu norma intreaga
|
Perioada nedeterminata, cu perioada de proba 3 luni
|
|
Relocare acceptata
|
Da – se va deconta transportul
|
Transport local
|
Da – din alta localitate
|
Asigurare medicala
|
Da
|
Concediu medical
|
Da
|
Tichete de masa
|
Nu
|
Concediu de odihna
|
20 zile/ an. In raport cu durata muncii
|
Conditii de munca, protectie si securitate in munca
|
Conditii normale de munca conform normelor legale. Are loc o instruire periodica la locul de munca.
|
Documente necesare companiei in procesul de evaluare al candidatilor
|
- CV + poza
- Documente care sa ateste studiile, experienta si alte diplome relevante
- Fisa de evaluare
|
Preferinte la metoda de selectie
|
Interviu fata in fata
|