Toti candidatii nostri care se inscriu pe acest program de munca vor incheia contracte de munca cu companii din domeniul procesarii carnii de porc din Franta.
Macelar carne de porc:
Pozitia, titlul jobului sau profesia
|
Macelar carne de porc/ vita
Operator la Sacrificarea/ Eviscerarea porcului/ vitei
Operator productie carnati
Operator dezosare diverse animale (porc, vita, vitel, miel)
|
Baza legala de lucru
|
Contract de angajare cu durata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire
|
Angajator
|
Agentia noastra va intermedia incheierea de contracte de angajare intre candidatii interesati si diverse companii de procesare a carnii de porc, care pun la dispozitie locuri vacante in acest domeniu
|
Durata cursului de instruire
|
Dupa sosirea candidatului la locul de munca se organizeaza un curs de pregatire si evaluare cu durata de 2-5 zile, inainte de inceperea muncii. Pe durata acestui curs candidatii sunt platiti
|
Curs teoretic pregatitor
|
Dupa ajungerea candidatului la locul de munca trebuie sa participe la pregatirea teoretica si practica care reprezinta o sesiune obligatorie inainte de a incepe sa lucreze in baza contractului de munca.
Toti candidatii sunt instruiti conform normelor internationale, in diverse materii cu aplicabilitate practica in domeniul alimentar, precum:
- Sanatate si siguranta
- Evaluarea riscurilor
- Teoria, practica si evaluarea in manipularea bunurilor si animalelor
- Riscurile consumului de alcool si a drogurilor
- etc.
|
Participare la cursuri
|
Participarea la cursuri este obligatorie
|
Sederea in tara unde se va efectua munca pe durata participarii la cursul de instruire
|
Cursul se organizeaza de fiecare unitate de munca inainte de inceperea muncii efective. Pe perioada cursului sederea in tara unde se va efectua munca se face la cazarea care a fost deja pusa la dispozitia candidatului inca din momentul sosirii sale.
|
Taxa de participare la cursuri
|
Cursul este oferit gratuit tuturor candidatilor
|
Nationalitati acceptate
|
Orice cetatean din UE, inclusiv romani si bulgari
|
Numar de locuri disponibile
|
15-30 Macelari carne de porc/ luna
15-30 Operatori la Sacrificarea/ Eviscerarea porcului/ luna
15-30 Macelari carne de vita/ luna
15-30 Operatori la sacrificarea/ eviscerarea vitelor/ luna
15-30 Operatori productie carnati/ luna
15-30 Operatori dezosare diverse animale (vita/ vitel/ porc/ miel)/ luna
|
Perioada recrutarii
|
Recrutarea se desfasoara pe tot parcursul anului, fara intreruperi
|
Locul desfasurarii muncii
|
Candidatii vor presta serviciile oriunde pe teritoriul Frantei
|
Sex
|
Se accepta pe acest program barbati
|
Cupluri
|
Pe acest program nu sunt acceptate cuplurile
|
Varsta acceptata de companiile angajatoare
|
Varsta minima este de 18 ani. Varsta maxima este de 45 ani.
Candidatii peste varsta de 45 pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea companiilor care pun la dispozitie posturi vacante.
|
Personalitate
|
Atitudine buna, personalitate placuta, harnic, bun executant, persoana serioasa, forma fizica buna
|
Stare civila
|
Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/ divortate
|
Experienta
|
Pentru acest post companiile solicita experienta de minim 2 an pe un post similar. Experienta trebuie sa fi fost efectuata in ultimii 3-4 ani, raportat la momentul prezent.
|
Calificare
|
Detinerea unei diplome sau specializari relevante ar putea reprezenta un avantaj pentru a fi selectat
|
Limba engleza solicitata
|
Pentru acest post nu este necesara cunoasterea limbii engleza
|
Alte limbi straine solicitate
|
Nu sunt solicitate alte limbi straine
|
Carnet de conducere
|
Nu este necesara detinerea unui permis de conducere
|
Salariu pe ora, salariu lunar si datele de plata ale acestuia
|
9.79 EUR/ ora brut in primele 2 sapt. dupa care castigul creste la 10.06-10.44 EUR/ ora brut in functie de locatie si profil. Orele de noapte (daca este cazul) sunt platite cu 10% mai mult fata de tariful orar normal.
|
Salariul este platit lunar, prin transfer bancar, pana in data de 10 a lunii urmatoare (Ex: pentru orele lucrate in luna Ianuarie, angajatul este platit pana in data de 10 Februarie). Angajatul primeste asistenta in vederea deschiderii unui cont bancar in Franta, daca nu detine deja unul.
|
|
Bonusuri acordate
|
Candidatii primesc un bonus de precaritate de 10% din valoarea salariului lor. Conform legii Franceze a fortei de munca temporare, acest bonus se plateste la incheierea contractului lor.
De exemplu daca un Angajat lucreaza timp de 6 luni iar apoi contractul sau este prelungit pentru inca 12 luni, la finalul celui de-al doilea contract Angajatul primeste un bonus de 10% din valoarea celor 18 luni de munca (18 luni x 1.800 EUR brut x 10%).
|
Ore suplimentare
|
Disponibile, platite extra fata de valoarea tarifului orar normal
|
Bacsisuri
|
Nu se primesc
|
Cresteri salariale
|
Angajatul are posibilitatea de a i se mari salariul dupa 6 luni de munca
|
Cazurile in care drepturile de plata ale angajatilor pot fi urmarite
|
In orice caz cu privire la salariu, angajatul poate contacta autoritatile de munca competente din Franta. In cazul in care Angajatul aduce pagube materiale, Angajatorul, acesta ii poate retine din salariu contravaloarea prejudiciului produs. Daca Angajatul cauzeaza prejudiciu mai mare Angajatorului, acesta are dreptul de a urmari in justitie Angajatul pentru acoperirea suplimentara a prejudiciului cauzat.
|
Zile lucratoare si de odihna
|
De regula 35 ore lucratoare/ sapt
Minim 150 ore lucratoare/ luna
5 zile lucratoare/ sapt
2 zile de odihna/ sapt
|
Natura si perioada contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare
|
Natura contractului este de angajare, de tip contract de munca.
Durata contractului este de 6 luni pentru candidatii care trec cu succes de perioada de training de 2-5 zile, cu posibilitate de prelungire.
Conditia de angajare este ca aplicantul sa detina profilul cautat/ necesar selectarii.
Terminarea contractului de munca se va face la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat.
|
Bilet de transport (Romania – Franta – Romania)
|
Costurile transportului pana in tara unde se va efectua munca sunt suportate in intregime de catre candidat.
De regula, companiile ofera preluare de la aeroport (contra cost), desi pot exista situatii in care aceasta optiune sa nu fie disponibila.
|
Cazare
|
Angajatorul pune la dispozitia lucratorilor cazare in camere de cate 1-2 persoane, cu 3-4 persoane per apartament. Chiria pentru cazare este de 200 EUR/ luna si este acoperita de catre Candidat. Costul cazarii este dedus automat din castigul lor lunar.
|
Mancare
|
Candidatii trebuie sa isi procure si plateasca singuri mesele
|
Transport local
|
Compania ofera ajutor in acest sens, precum indicatii referitoare la orarul si traseul autobuzelor.
|
Asigurari sociale
|
Asigurarile sociale sunt acoperite de catre Angajator din castigul brut al angajatului
|
Asigurari de sanatate
|
Angajatul are acces la asigurare de sanatate prin intermediul contractului sau
|
Concediu de boala
|
Pe perioada contractului de munca angajatul va beneficia de concediu de boala. Daca pentru un motiv sau altul angajatul nu lucreaza datorita unei boli sau rani, atunci el/ ea va fi platit/a pentru zilele nemuncite (daca prezinta companiei un bilet de la spital).
|
Perioada, mod de acordare si drepturi de plata pentru concediu de odihna
|
Avand in vedere ca Angajatii reprezinta forta de munca temporara, conform legii franceze nu au dreptul la zile platite de concediu. In schimb, ei primesc un bonus lunar de 10% la salariu.
|
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
|
Candidatul trebuie sa urmeze si sa respecte normele interne si reglementarile stabilite de catre angajator asa cum a fost instruit de catre acesta, in scopul de a indeplini obiectul contractului de munca.
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de lucru de catre angajator. Se lucreaza in conditii normale de lucru, utilizand diverse echipamente de transare a carnii. |
Compensatii banesti in caz de accidente de munca, boli profesionale sau de deces
|
In aceste cazuri despagubirile sunt acoperite de Asigurarea medicala individuala privata a candidatului
|
Taxe, impozite si contributii ce greveaza salariile cetatenilor romani suportate de angajator
|
Angajatorul plateste Angajatului taxele si impozitele rezultate din salariu, asa cum rezulta stipuleaza legislatia aplicabila in Franta. Contributiile la asigurarile sociale sunt platite de catre angajator conform legislatiei in vigoare in Franta.
Contributiile la asigurarile sociale sunt deduse din salariul brut al angajatului si platite de catre Angajator, asigurandu-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. |
Documente cerute de angajator pentru evaluarea candidatului
|
- CV (poza tip pasaport, poza corp intreg incluse)
- Permis de conducere – daca detine
- Alte documente relevante (diplome, referinte) daca exista)
|
Procedura de recrutare, selectie si incepere a muncii
|
Primul pas este completarea pe site-ul nostru a unui CV in limba Engleza insotit de o poza, specificand ca doriti sa lucrati ca Macelar in Franta. In urma evaluarii CV-ului un reprezentant al agentiei va va contacta in vederea sustinerii unui mini-interviu telefonic in lb. engleza si pentru explicatii detaliate ale programului. Daca ati trecut de mini-interviul telefonic atunci o sa vi se fixeze pe loc o programare pentru inscrierea in program.
|
Candidatul vine la inscriere si semneaza contractul de mediere si achita tarifele aferente.
|
|
Agentia noastra poate organiza un interviu telefonic sau prin conferinta Skype intre companiile din strainatate si fiecare candidat inscris in aproximativ 5-15 zile lucratoare din momentul inscrierii, pentru evaluarea candidatului sau poate selecta acesti candidati doar prin concurs de dosare.
|
|
Dupa selectia candidatilor/ interviul dintre compania din strainatate si candidat, compania din strainatate va trimite catre agentia noastra oferta de munca pentru fiecare candidat inscris si acceptat in program si selectat, in maxim 5-15 zile lucratoare din momentul in care a fost selectat.
|
|
Dupa semnarea de catre candidat a ofertei de munca, agentia noastra va comunica candidatului data la care trebuie sa ajunga in Franta pentru a incepe stagiul de pregatire si munca la compania angajatoare. Agentia noastra va organiza pentru candidat deplasarea in tara unde se va efectua munca prin emiterea biletului de avion si va informa compania angajatoare despre detaliile de calatorie a candidatului astfel incat aceasta sa identifice o cazare pentru candidat si sa preia candidatul de la aeroport.
|
|
Odata ajuns in tara unde se va efectua munca candidatul trebuie sa urmeze cursurile pregatitoare si apoi sa inceapa munca la compania angajatoare.
|
|
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor
|
Pe acest program este activa promotia "Tarif de inscriere ZERO"
Aceasta promotie este valabila pana la finalul acestei luni. Ai sansa sa pleci la munca GRATUIT! |
Tarif de mediere
|
Pe acest program nu se percepe tarif de mediere
|
Alte costuri
|
- Costurile aferente transportului pana in tara unde se va efectua munca
- Minim 200 EUR bani de buzunar pana la primul castig
|