- Deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii;
- Dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat;
- Intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conf. cu legislatia in vigoare.
Cameriste:
-Sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; -Sa curete si sa dezinfecteze baile; -sa schimbe asternuturile in camere;
-Sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare;
- Sa furnizeze mancare si bauturi incluse in serviciile hotelului;
- Sa faca alte eventuale servicii oferite de hotel oaspetilor.
Responsabilitatile postului: In raport cu aparatura si materialele utilizate: aspiratoare, maturi mecanice, stergatoare de praf, prosoape, detergenti etc.
Personal masaj:
- Primeste clientii care intra in firma (indiferent de adresabilitate) si ajuta la acomodarea acestora.
- Informeaza clientii asupra programului de functionare, a altor prestatii din centru, indiferent daca tin sau nu de compartimentul masaj.
- Efectueaza la cel mai inalt standard profesional activitati specifice calificarii: masaj, reflexoterapie, impachetari, capsule, endermologie, etc.
- Supravegheaza in permanenta clientii, preocupandu-se de buna lor deservire si informare profesional corecta.
- Asigura integral toate tehnicile de lucru necesare clientului.
- Raspunde cu promptitudine la solicitarile clientului.
- Raspunde de asigurarea unui climat de destindere si armonie.
- Asigura si raspunde de ordinea si curatenia la locul de munca si de aplicarea tuturor masurilor de igiena.
- Asigura si raspunde de pastrarea si folosirea corecta a dotarilor in folosinta: aparatura, mobilier, consumabile, etc
- Respecta normele de securitate a muncii si PSI.
- Utilizeaza si pastreaza in bune conditii echipamentele din dotare si asigura colectarea corecta a resturilor si deseurilor.
- Poarta echipamentul de protectie prevazut de ROI, care va fi schimbat ori de cate ori este nevoie, pentru pastrarea igienei si aspectului estetic personal.
- Respecta secretul profesional si codul de etica profesionala.
- Se ocupa de actualizarea cunostintelor profesionale, prin studiu individual sau alte forme de educatie continua si conform cerintelor postului.
- Indeplineste si alte sarcini trasate de sefii ierarhici.
- La locul de munca ia masurile necesare de prevenire si stingere a incendiilor, precum si de economisire a energiei electrice.
Bucatari - sau un chef bucatar:
- Prepară alimentele în conformitate cu reţetarul şi respectă cu stricteţe normele de igienă. - Execută cerinţele superiorului ierarhic şi este responsabil de producţie în sectorul din bucătărie care îi este atribuit de către acesta. - Este responsabil de pregătirea mai multor feluri de mâncare în acelaşi timp, în funcţie de volumul comenzilor. - Trebuie să ţină cont de perisabilitatea alimentelor, de termenul de garanţie al acestora, de modul corect în care trebuie sa fie folosite ingredientele sau produsele. - Face prelucrările preliminare gătitului – dezgheaţă, sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte.
- Se obligă să întocmească reţete pentru toate produsele noi, introduse în meniu.
- Se obligă să asigure rotaţia stocurilor (pentru a evita folosirea produselor vechi) şi să întocmească necesarul de aprovizionare de fiecare dată când este nevoie, respectând procedurile interne ale societăţii.
- Creează şi menţine un climat de comunicare, cooperare şi sprijin cu ceilalţi angajaţi ai companiei.
Ospatari - pe plaja beach girls:
- Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
- Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
- Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
- Servirea exemplara a clientilor;
- Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
- Orice alte sarcini relevante postului, astfel cum reies din fisa postului.